ZŠ Sibírska sa lúčila vo veľkom štýle

30.06.2010 Prešov

Základná škola na Sibírskej ulici vypustila v pondelok zo svojich brán rovných sto deviatakov...
Rozlúčková akadémia sa niesla vo veľkom štýle, predstavovaní čerstvých absolventov a ich úspechov primátorovi mesta Pavlovi Hagyarimu a riaditeľovi školy Petrovi Haasovi.
Každý z deviatakov obdržal symbolický certifikát o absolvovaní školy a tí najlepší si z rúk primátora prevzali aj ocenenia za najlepší prospech a reprezentáciu tak školy, ako aj mesta. O invenčný kultúrny program sa postarali žiaci všetkých piatich tried pod vedením učiteľky Kvety Kovalčíkovej a predviedli mimoriadne kreatívne prezentácie a videoklip, ktorými prekvapili aj samotných učiteľov.
Vedenie školy im poprialo veľa úspechov v ich ďalšom štúdiu na stredných aj vysokých školách. Úspechy budú aj podľa riaditeľa Petra Haasa zaručené. „Odchádza nám naozaj silný ročník. Títo žiaci mali skvelé výsledky v monitoringoch, dosahovali úspechy v rôznych oblastiach a súťažiach. Čokoľvek budú z tohto svojho „prvého hniezda“, ktoré opúšťajú potrebovať, môžu sa na nás obrátiť, dvere, ktoré sa dnes za nimi symbolicky zatvárajú im budú stále otvorené. “

Pridal: Iveta Adamová
 

Vyberte región